2017, un any de consolidacions

Estats financers 2018 vall banc

El 2017 ha estat un any de consolidacions. Seguim consolidant-nos i creixent, i així es veu en els resultats obtinguts l’any passat. Hem assolit els 8,3 milions d’euros el 2017, superant les previsions marcades per segon any consecutiu. Aquesta xifra conviu amb la ràtio de solvència del banc, que s’ha estabilitzat en un 30,6 %, i la de liquiditat, del 55,9 %. Cal afegir que en l’exercici del 2017 els recursos de tercers gestionats pel grup s’han incrementat fins a situar-se en 2.264.903 milers d’euros.

Aquests resultats demostren la consolidació del model de negoci del banc com a entitat de gestió de patrimoni (wealth management). A banda d’aquests bons resultats, cal destacar altres fites assolides, com l’acord amb el principal gestor d’actius del món, BlackRock, així com el compromís per invertir 15 milions d’euros en la transformació digital. Es tracta de dues accions que ens han permès millorar, modernitzar i ampliar els serveis al nostre client. Aquest servei d’atenció personalitzada i permanent inclou també l’inici de la reforma de l’estructura funcional de la seu central del banc.

El 2017 també ha estat un any de consolidació de l’RSC, en què les nostres col·laboracions s’han centrat en l’àmbit social, esportiu i de promoció de projectes de país. Així, destacaríem les activitats de l’Associació Andorrana contra el Càncer i el projecte Mamapop, l’European Qualifier 3x3 i el Vall Banc Open Andorra 2017, que han vist la llum gràcies a Vall Banc. Sense oblidar tampoc l’acord amb el pentacampió Futbol Club Santa Coloma o el conveni amb el Govern d’Andorra per patrocinar el projecte MISTI amb el Massachusetts Institute of Technology, que ha permès que els estudiants andorrans rebin formació en ciència i tecnologia d’alumnes d’aquesta prestigiosa institució. Seguim!!!