331 persones es sumem al repte #KmsContraElCàncer i recorren 2.647 quilòmetres

kms contra el cancer assandca vall banc

L’Associació Andorrana Contra el Càncer i Vall Banc valoren molt positivament l’organització del repte digital #KmsContraElCàncer que ha comptat amb la participació de 331 persones, amb una mitjana de 8 quilòmetres per participant des de diversos punts del país però també fora de les fronteres.

Andorra la Vella, 22 de maig - L’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) i Vall Banc han fet avui la valoració del repte digital #KmsContraElCàncer que es va desenvolupar aquest cap de setmana en el marc de les activitats organitzades sota el projecte Andorra contra el càncer. Enguany, tot i l’obertura de fronteres post Covid-19 que donava la possibilitat de sortir després de més de 3 mesos; la població ha respost una vegada més, amb il·lusió i compromís. Els dos canals habilitats per rebre les imatges de la participació – Whatsapp i la pàgina web www.andorracontraelcancer.com - han rebut respectivament 161 i 154 imatges. Afegides a la crida dels 16 prescriptors que van fer possible la campanya, l’associació comptabilitza unes 331 persones implicades en la lluita contra el càncer i el suport als malalts i persones del seu entorn que entren totes han sumat uns 2.647 quilòmetres, caminant o corrent.

Des d’Assandca, el president, Josep Saravia ha qualificat la participació com un èxit, ja que molta gent havia marxat, i tot i això no han dubtat en sumar-se al repte. Per la seva banda, des de Vall Banc, patrocinador de l’esdeveniment - en el quin cal destacar que s’han implicat molts directius i treballadors del grup- s’ha valorat molt positivament la resposta de la ciutadania i han recordat que com està pactat, l’entitat financera farà donatiu mencionat de 5 € per participant, a favor de l’associació durant la setmana.

Destaca el fet que no tots els participants ho han fet des d’Andorra, la viralitat del repte i el fet de fer-lo digital ha afavorit la participació, i s’han rebut fotos des de fora de les fronteres andorranes, especialment des de la costa. Tot i això la majoria de les imatges rebudes han sigut des de paratges naturals del país com pics, els diferents passeigs com el de Rec o la Vall d’Incles, entre d’altres.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades