Argenta Patrimonios Vall Banc Group patrocina el golfista Ricky Morat per la temporada 2021

Argenta Ricky Morat

 

  • L’entitat d’assessorament financer dóna suport a Morat en un any on es proposa tres objectius: tornar a ser guanyador del Circuit Nacional de Golf, formar part de la primera selecció andorrana de golf i arribar a hàndicap 0.

 

  • El golfista andorrà és hàndicap 0.2 de golf i (+)3.4 de Pitch & Putt i ha estat doble campió d’Andorra de golf i Pitch & Putt.

Escaldes-Engordany- 15 de juny de 2021.Argenta Patrimonios Vall Banc Group, entitat d’assessorament financer, patrocina el golfista andorrà Ricky Morat per la temporada 2021. Joan Manel Casanovas, responsable d’Argenta Patrimonios Vall Banc Group, destaca que “estem molt contents d’aportar el nostre granet d’arena donant suport a la trajectòria esportiva del Ricky Morat, un jove talent amb molta perspectiva de futur.”

Ricky Morat, per la seva banda, agraeix el suport de l’entitat i assegura que “el golf és un esport minoritari a Andorra, ja que és complicat obtenir subvencions, i rebre aquest patrocini per part d’Argenta Patrimonios Vall Banc Group és molt important, ja que em permet seguir treballant per aconseguir els meus objectius marcats pel 2021”. Per aquesta temporada, el golfista andorrà pretén revalidar el títol de Guanyador del Circuit Nacional de Golf, formar part de la primera selecció andorrana de golf i així, participar al Campionat d’Europa de 2a divisió i arribar a hàndicap 0 de golf. Entre les competicions previstes per aquesta temporada, participarà als campionats al Grand Prix Mid Amateur que organitza la Federació Catalana de Golf, el Campionat de Catalunya Mid Amateur i el Word Amateur Golf Ranking d’Aro. De cara al 2022, es proposa competir al campionat qualificatori per entrar a l’Alps Tour, com a 3a divisió europea de golf professional.

Actualment, el jugador de golf és hàndicap 0.2 de golf i (+)3.4 de Pitch & Putt. Ha estat doble campió d’Andorra de golf i Pitch & Putt, top 5 en els darrers 5 Opens d’Andorra de Pitch & Putt, bronze en el Campionat d’Europa de Pitch & Putt, setena posició en el Campionat d’Espanya de Golf de segona categoria el 2016 i 2017, guanyador dels dos únics circuits de golf de la Federació de Golf d’Andorra i millor jugador d’Andorra de golf amateur del 2018 i 2019.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades