Avui s’incoporen a Vall Banc nou joves universitaris

Eventuals estiu vall banc formació laboral wealth management universitat

Durant dos mesos els joves milloren la formació professional i adquireixen experiència laboral en el sector bancari

Escaldes-Engordany, 1 de juliol del 2020- L’estiu és un període per descansar, per gaudir de les vacances, però realment hi ha temps per tot i s’ha d’aprofitar. Així ho pensen els nou joves que avui s’han incorporat a treballar com a eventuals d’estiu a les oficines de Vall Banc. Aquesta estada s’emmarca en l’estratègia formativa del banc de conjugar recerca i creació de talent de persones residents a Andorra.  

Són nou joves universitaris, majors de 18 anys que avui s’han mostrat il·lusionats per iniciar aquesta experiència laboral que ells mateixos han escollit. L’estada forma part d’un programa que els hi permet durant aquests dos mesos millorar la formació professional,  iniciar la seva experiència laboral al sector bancari, i créixer de manera personal gràcies a les relacions que hi generaran.

Per cinquè any consecutiu, des de  Vall Banc es mostra interès per oferir estades d’estiu que permetran el creixement laboral d’aquests joves professionals i  a més, aportaran a l’entitat, una perspectiva nova i fresca.

Els joves s’incorporaran a les àrees de Compliance, Riscos, Mercats Financers, Màrqueting i comunicació, Assistants de Wealth Management, Desenvolupament i Negoci, Tax and Wealth, Assessoria jurídica, Back Office Valors i també a l’Oficina d’Escaldes-Engordany de l’entitat.

Notícies relacionades