Gerard Albà assumeix la Direcció de negoci mentre Arnau Via i Eduard Ballesta el substituiran a la gestora

Gerard Albà assumeix la Direcció de negoci
  • L’aposta pel talent intern permetrà oferir amb les màximes garanties el servei wealth management i mantenir alhora l’oferta bancària.

Escaldes-Engordany, 20 de juliol del 2018.  Vall Banc ha aprovat, a l’espera de la ratificació per part de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA), la designació de Gerard Albà com a nou director de l’àrea de negoci mantenint la posició de president de la gestora i el reforç de la direcció de Vall Banc Fons amb el doble nomenament d’Arnau Via i Eduard Ballesta com a nous directors generals.

L’objectiu de l’entitat és mantenir l’estabilitat de l’àrea de negoci que afrontarà els pròxims mesos el desenvolupament del servei de Wealth Management i la digitalització de l’oferta bancària de l’entitat. Amb aquesta fita a l’horitzó, Albà serà el responsable de gestionar i seguir desenvolupant el pla estratègic per l’àrea de negoci amb el suport indispensable de la gestora. Per cobrir la tasca que el nou director realitzava, es comptarà amb el talent de Via i Ballesta que seran els encarregats de liderar la Gestió d’inversions i el Risc i control de la subsidiària respectivament.