La Creu Roja Andorrana i l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius se sumen com a beneficiaris del Fons Return&Conscience

Fons, Socialment, Responsable, Return&Conscience, Creu Roja, Associacio, Finances, Andorra, RSC

La Creu Roja Andorrana i l'Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d'Andorra (ADVAA), s'incoporen al llistat d'associacions beneficiàries del Fons Socialment responsable de Vall Banc Return & Conscience.

Ahir a la tarda el director i tresorer de la Creu Roja, Jordi Fernández i Matthew Lodge, el president i  vicepresident segon de l'ADVAA, Marc Latorre i  David Latorre, respectivament van signar sengles convenis d'adhesió a aquest Fons. Per part de Vall Banc van signar el Director General de Gestió i el director General de Control de VB FONS, Arnau Via i Eduard Ballesta. Via i Ballesta van mostrar la seva satisfacció per fer més gran aquest fons incrementant els col·lectius beneficiaris.

El Fons Return & Conscience  (R&C) de Vall Banc segueix els criteris d'inversió socialment responsables en la selecció d'inversions. El fons a més d'aportar rendibilitat al client, afavoreix projectes socials, mediambientals i d'energies renovables. Addicionalment, Vall Banc manté el compromís de cedir part de la comissió de gestió d'aquest fons a les entitats col·laboradores.

Amb els dos convenis signats ja hi formen part del R&C sis entitats socials: l'Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA), l'Associació de Trasplantats i Donants d'Andorra (ATIDA), l'Associació de Persones amb Diversitat Funcional (AMIDA) , l'Associació de Diabètics d'Andorra (ADBA) i a partir d'avui, la Creu Roja Andorrana i l'ADVAA.

A principis del mes de juliol es van repartir 12.560 euros d'aquest fons entre les quatre primeres organitzacions, un import que va suposar un 25,6% més que el de l'any passat. Vall Banc aposta per continuar fent créixer aquest fons socialment responsable pel benefici de tots. 

Notícies relacionades