Patrocinem la piragüista Mònica Dòria per la temporada 2021

Monica doria vall banc tokio 20201

 

  • L’entitat dona suport a Dòria en un any on les olimpíades de Tòquio són l’objectiu principal.

 

  • Dòria es marca l’objectiu d’obtenir un diploma olímpic en canoa i estar entre les 15 primeres posicions a les olimpíades en caiac.

 

Escaldes-Engordany- 3 de març de 2021. - El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín ha presentat aquest matí el patrocini de la piragüista Mònica Dòria per la temporada 2021.

En una roda de premsa convocada via on line, Martín ha destacat que des de Vall Banc “estem orgullosos de donar suport a la Mònica per la seva trajectòria i també pel seu talent i objectius marcats per aquest any on les olimpíades de Tòquio són la principal fita”.

Mònica Dòria, per la seva banda, ha agraït el suport de Vall Banc i ha remarcat que "aquest patrocini és important per tirar endavant el projecte esportiu d’aquest any on tenim la mirada posada en les olimpíades de Tòquio”. Entre els objectius marcats, la piragüista ha destacat que per al 2021, el principal és aconseguir un diploma Olímpic a Tòquio en canoa i estar entre les 15 primeres posicions de les olimpíades en caiac.  Tot i això, la promesa olímpica té altres fites marcades com quedar en finals, entre les 10 primeres posicions en altres competicions internacionals com el Campionat d’Europa Ivrea (Itàlia), o diverses de copes del món Praga (República Checa), La Seu d’Urgell (Espanya) i la de Pau (França), així com al Campionat del món a Bratislava (Eslovàquia).

 Monica Doria piragua vall banc

El patrocini de Mònica Dòria entra en la nova línia de patrocinis de Vall Banc que ha encetat el 2021 on la joventut i el talent tenen protagonisme. Uns patrocinis que es recullen a les xarxes amb el hastag #TalentsVallBanc i on les cares visibles són la tenista Vicky Jiménez, el pilot Àlex Español i ara, la piragüista Mònica Dòria.  Addicionalment, Vall Banc manté, com ja s'ha fet públic, el suport a l’esport base amb l’escola de Rugbi i altres patrocinis esportius com la secció snowboard de la FAE.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades