Presentació de l’equip i el nou cotxe de Vall Banc Motor Sport

Motorsport vall banc alex espanyol
  • Sito i el seu equip correran sota el nom Vall Banc Motor Sport en la Copa Volant RACC i altres competicions al 2021
     
  • El pilot remarca la importància de comptar amb el suport de l’entitat perquè li permet enfocar-se plenament en la part esportiva del seu projecte.
     

Escaldes-Engordany- 9 de febrer de 2021. Vall Banc ha presentat aquest matí la imatge de l'equip Vall Banc Motor Sport que pilotarà Àlex Español i els objectius del Sito per aquest any. Tal com ja es va avançar el mes passat l'entitat patrocina el jove pilot de ral·lis i el seu equip per tota la temporada 2021.


El director general de Negoci, Sergi Martín, s'ha mostrat satisfet d'aquest patrocini i ha remarcat que "és un orgull tenir el nostre logo imprès en aquest cotxe i equipament del pilot Àlex Español, perquè és una mostra del suport que la nostra entitat dóna a l'esport, però també i sobretot a joves talents de la talla del Sito que ja estan demostrant el seu potencial als pòdiums".


Per la seva banda, el pilot Àlex Español, ha remarcat la importància de comptar amb el suport de Vall Banc, "és un impuls per a la meva carrera, i això permet enfocar-nos plenament en la part esportiva del que representa córrer amb cotxe".


El pilot ha explicat a la premsa les principals fites que té per aquest any destacant la Copa Volant RACC que ha dit que serà una copa molt competida "però que amb l'esforç que estem posant tots, lluitarem pel títol". Primer, però, el Sito haurà de fer els testos per adaptar-se al nou cotxe amb la imatge de Vall Banc que ha estrenat en el Ral·li Lloret.

A més de les competicions, el 2021 suposarà per a Español un any on intensificarà la formació en les diferents superfícies (gel, terra, asfalt) i amb diferents tipus de vehicles i situacions. “L’objectiu és fer el major nombre de quilòmetres possibles i tecnificar”, ha manifestat el pilot.


Vall Banc ha iniciat una nova línia de patrocinis en aquest 2021 on la joventut i el talent tenen protagonisme. Tot i això, manté com ja s'ha fet públic altres patrocinis que continuen impulsant valors d'esforç, disciplina i solidaritat com és el de l'escola de Rugbi, per exemple.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades