Serveis
Bancaris

 

Els nostres serveis bancaris es centren en la comprensió i el coneixement de totes les necessitats bancàries diàries. Per tant, li proporcionem productes i serveis fiables i orientats a vostè, així com modernes eines bancàries a preus molt competitius.

Horari d'atenció al client                   

Oficines:

C. Unió -  Escaldes-Engordany
Pl. Rebés - Andorra la Vella
Av. St. Antoni - La Massana

 

Wealth Management: De 9 a 17h de dilluns a divendres

Productes i serveis

Serveis Bancaris

Compte corrent

Gestioni els teus estalvis amb un compte bancari simple i quotidià. Eviti complicacions i beneficiïs de serveis com una targeta de dèbit, l’opció multidivisa i tota la informació de pagaments.

Dipòsits

Utilitzi un dipòsit d'interès de tipus fix multimoneda per obtenir una rendibilitat sense cap risc. Si no necessita accés instantani al seu capital, un dipòsit a 3, 6, 9 o 12 mesos podria ser ideal per a les seves necessitats.

Dipòsit dual fins al 2% TAE*

Faci créixer la rendibilitat del seu dipòsit combinant-lo amb un dels quatre fons “F” de Vall Banc. Perquè “Mix és més”.

*Descobreixi tota la informació del dipòsit dual

Productes d’inversió i estalvi

Targetes de crèdit

La nostra targeta de crèdit tradicional li garanteix la màxima seguretat i no només li facilita les compres diàries. També rep el millor assessorament per evitar el frau, assegurança de viatge, atenció telefònica les 24 hores i altres serveis que li resultaran molt útils.