Serveis
Bancaris

 

Els nostres serveis bancaris es centren en la comprensió i el coneixement de totes les necessitats bancàries diàries. Per tant, li proporcionem productes i serveis fiables i orientats a vostè, així com modernes eines bancàries a preus molt competitius.

Horari d'atenció al client                   

Oficines:

C. Unió -  Escaldes-Engordany
Pl. Rebés - Andorra la Vella
Av. St. Antoni - La Massana

 

Wealth Management: De 9 a 17h de dilluns a divendres

Associï un dipòsit a termini en EUR amb el VB Fons Dolphin Equities FI

Faci créixer la rendibilitat del seu dipòsit combinant-lo amb un fons mixt construït amb renda variable i renda fixa, la selecció del qual es fa seguint els criteris d’anàlisi fonamental.


Es destinarà un 50% de l’import que vulgui invertir a un dipòsit a termini a sis mesos i l’altre 50% al fons VALL BANC FONS DOLPHIN EQUITIES FI, que haurà de mantenir per un període mínim de dotze mesos.

 

(1) 2,139 T.I.N. El càlcul de la TAE s’ha realitzat per a un dipòsit de 10.000 €. Remuneració bruta: 106,95€

Productes i serveis

Serveis Bancaris

Compte corrent

Gestioni els teus estalvis amb un compte bancari simple i quotidià. Eviti complicacions i beneficiïs de serveis com una targeta de dèbit, l’opció multidivisa i tota la informació de pagaments.

Dipòsits combinats

Dipòsit dual fins al 2% TAE*

Faci créixer la rendibilitat del seu dipòsit combinant-lo amb un dels quatre fons “F” de Vall Banc. Perquè “Mix és més”.

*Descobreixi tota la informació del dipòsit dual

 

Productes d’inversió i estalvi

Targetes de crèdit

La nostra targeta de crèdit tradicional li garanteix la màxima seguretat i no només li facilita les compres diàries. També rep el millor assessorament per evitar el frau, assegurança de viatge, atenció telefònica les 24 hores i altres serveis que li resultaran molt útils.