Serveis Exclusius de
Wealth Management

Els nostres serveis de Wealth Management

Mitjançant la col·laboració amb socis i professionals internacionals, així com amb l'ús de tecnologies d'última generació, podem oferir serveis d'assessoria realment holístics que porten a solucions de patrimoni a la seva mida.

Estructuració patrimonial i fiscal

El nostre enfocament holístic permet una estructuració òptima per salvaguardar els seus actius. Només després d'una anàlisi exhaustiva de la seva situació financera i dels objectius per als seus actius decidim quina estructura d'inversió ofereix les millors solucions per a vostè. També es pot beneficiar de la nostra experiència en la prestació i gestió de fons privats i en pòlisses d'assegurances de vida.

 

Els assumptes fiscals són cada vegada més complexos i les condicions del nou marc legal són un repte per a tothom, especialment si resideix en un país estranger o si té propietats o inversions financeres a diferents països. Amb el nostre suport, podrà estar segur que els seus assumptes fiscals es tractaran d'acord amb la legislació i vetllant pels seus interessos.

Planificació successòria

L'ajudem de manera independent i amb previsió per proporcionar-li tota la informació que necessita per traslladar el seu patrimoni a la generació següent de manera segura. La nostra experiència en planificació d'herències i la cooperació amb socis de renom ens permet oferir una orientació fiable en aquesta important tasca.

Distribució d'actius estratègica

El nostre enfocament a l'estratègia d'inversió i a l'estructuració de carteres té la seva pròpia filosofia: per proporcionar una distribució d'actius més adequada no fem la selecció de valors tradicional, sinó que desenvolupem solucions de patrimoni a mida segons perfils clars de risc-retorn, així com indicadors clau de rendiment específics adaptats als seu horitzó temporal, objectius i requisits personals.

 

La nostra assignació estratègica d'actius se centra en resultats a llarg termini (tipus fundació). Es basa en objectius d'inversió acordats i té com a objectiu generar retorns vitalicis, sostenibles i segurs. Un cop implementada, fem un acurat seguiment de l'estratègia triada i l'adaptem durant el procés per proporcionar un enfocament d'inversió coherent.

Finançament de les inversions

També oferim una gamma de solucions financeres avalades per les seves carteres i actius, la qual cosa li dóna l'oportunitat de finançar de manera flexible les seves necessitats de liquiditat. Les nostres principals solucions inclouen crèdits lombards i hipoteques.

Risk.hombre

Gestió del risc d'última generació

Com a element fonamental del procés d'assessoria i inversió, amb el nostre servei de Wealth Management, es beneficiarà d'una gestió del risc i d'una anàlisi de cartera d'última generació realitzat amb Aladdin (Asset, Liability and Debt and Derivate Investment Network), la plataforma de gestió del risc del nostre soci internacional BlackRock.
 

La nostra gestió del risc implica la identificació i l'anàlisi dels riscos, així com els factors d'exposició al mercat. A més, ens permet fer simulacions d'escenaris econòmics i de mercat futurs per avaluar els riscos i els reptes potencials en una estratègia de cartera planificada.

Assessors financers independents

També oferim el nostre marc i plataforma de gestió de patrimonis als assessors financers independents externs que treballen amb nosaltres per completar i donar més valor als serveis que ofereixen als seus clients.