Serveis Exclusius de 
Wealth Management

Els nostres serveis de Wealth Management

Mitjançant la col·laboració amb socis i professionals internacionals, així com amb l'ús de tecnologies d'última generació, podem oferir serveis d'assessoria realment holístics que porten a solucions de patrimoni a la seva mida.

Clicar per reproduir
Gestió del risc d'última generació

No podem preveure que succeirà però si identificar i analitzar factors de risc i d’exposició al mercat que ens permetin equilibrar la seva cartera i adaptar-la a possibles escenaris gràcies a la nostra plataforma de gestió del risc.

Planificació patrimonial

L'entorn impositiu, que cada vegada és més complex, s'ha convertit en una de les variables que cal tenir en compte a l'hora d'optimitzar la planificació patrimonial. Consulti els nostres experts.

Wealthcome to Andorra

Des de Vall Banc posem a la seva disposició un servei d'acompanyament relacionat amb la tramitació d’obertures de societats i d’obtenció de residències sense activitat lucrativa al Principat d'Andorra.

La diversificació és la clau

Diversificar el seu patrimoni és clau per a un correcte equilibri de la seva cartera d’inversió per aquest motiu hem creat productes que la complementin en funció del seu perfil 

Finançament de les inversions

També oferim una gamma de solucions financeres avalades per les seves carteres i actius, la qual cosa li dóna l'oportunitat de finançar de manera flexible les seves necessitats de liquiditat. Les nostres principals solucions inclouen crèdits lombards i hipoteques.

Assessors financers independents

També oferim el nostre marc i plataforma de gestió de patrimonis als assessors financers independents externs que treballen amb nosaltres per completar i donar més valor als serveis que ofereixen als seus clients.