Vall Banc avança en el pla de transformació i modernització amb l’obertura de l’oficina d’Unió i la renovació de la plaça Rebés

Vall Banc inaugura nova oficina
  • Les obres d’Unió han servit per obrir una nova oficina de 671 metres quadrats amb un estil modern que prioritza la funcionalitat.
     
  • L’entitat també està renovant l’oficina de la plaça Rebés seguint els mateixos paràmetres de lluminositat, transparència, funcionalitat i proximitat del servei d’atenció als clients, amb set punts d’informació.
     

Andorra la Vella, 1 d’agost del 2018. Vall Banc ha obert, aquest dimecres, una nova oficina al carrer de la Unió, núm. 4. L’espai disposa de 671 metres quadrats amb la funcionalitat i la transparència com a pilars fonamentals. Alhora, ha permès crear nou punts d’atenció a l’usuari amb l’objectiu d’oferir un accés més fàcil i pròxim al visitant, en un entorn clar i lluminós. La reforma ha potenciat la proximitat, la claredat i la transparència, i ha alineat la imatge de l’oficina amb la filosofia de Vall Banc. El nou espai facilita que el client rebi un servei personalitzat i directe, i amb més comoditat.

L’obertura de la nova oficina s’emmarca dins del pla de modernització de l’entitat previst per a l’any 2018 i que es troba en una fase avançada d’execució. Entre les pròximes fites destaca també la remodelació de l’oficina de la plaça Rebés, un espai de 363 metres quadrats amb set punts d’atenció al client que segueix els mateixos criteris de disseny. Les obres estan en marxa i es preveu que es puguin obrir les portes als usuaris en les properes setmanes.