Vall Banc esdevé per quart any consecutiu el patrocinador principal del Futbol Club Santa Coloma

fc

Vall Banc i el Futbol Club Santa Coloma arriben a un acord de renovació de patrocini per a la temporada 2019-2020, i l’entitat financera esdevé per quart any consecutiu el patrocinador principal del club.

El Vall Banc Futbol Club Santa Coloma, prestigiós club del Principat, ha assolit èxits importants a nivell nacional i europeu. Guanyador de la lliga andorrana durant sis cops seguits i de la Supercopa per setè cop, ha arribat a les fases eliminatòries de l’Europa League en diverses ocasions. Tots aquests èxits fan d’aquest club un exemple a seguir. 

Sobre l’èxit de l’equip, el director general de Negoci, Gerard Albà, ha indicat que “a Vall Banc ens encanta el futbol i estem molt orgullosos de patrocinar aquest esport. Ens agradaria donar l’enhorabona al club per haver sigut campió la darrera temporada de la Lliga i campions de la Supercopa. Estem convençuts que aquest club continuarà triomfant i representarà el nostre país a l’esfera europea amb dignitat”.

El secretari general del club, Xavi Torné, ha afirmat que “amb l’ajuda de Vall Banc podem desenvolupar projectes esportius dedicats a fomentar la formació del futbol i assolir grans objectius, com ara arribar a la fase de grups de les lligues europees. Per a nosaltres és fonamental tenir el suport i la confiança d’aquesta entitat”.

Més enllà del compromís de l’entitat amb el Futbol Club Santa Coloma, Vall Banc potencia el projecte de formació del futbol base en què es fomenta l'aprenentatge d’aquest esport. Cal recordar que l’entitat segueix amb la línia estratègica de promoció de l’esport andorrà com a via de foment de valors positius i actualment col·labora amb entitats esportives dedicades a la formació, com l’escola de rugbi andorrà, els escacs a les escoles, entre d’altres.

Notícies relacionades