Vall Banc incorpora Ignacio Perea com a director d’Inversions

Ignacio Perea Vall banc andorra inversiones gestión patrimonial
  • Ignacio Perea és un directiu amb àmplia experiència en la gestió d’actius i anàlisi de riscos que acumula més de 20 anys de trajectòria professional.

 

  • Vall Banc aposta per seguir reforçant el seu organigrama directiu amb la seva incorporació a l’àrea d’inversions per liderar l’adaptació al nou marc regulatori internacional.

 

Escaldes-Engordany- 27 d’octubre de 2020.  Vall Banc incorpora Ignacio Perea com a Director d’Inversions, subjecte que l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) atorgui la corresponent autorització prèvia, per reforçar l’àrea d’inversions i liderar l’adaptació a la nova normativa internacional. Aquest nomenament s’emmarca dins de l’estratègia de l’entitat de consolidar-se com a referent en serveis de Wealth Management.

Ignacio Perea agafa les regnes de l’àrea d’inversions “per impulsar el projecte que ja està en marxa, posant a disposició de Vall Banc la meva experiència en la transició del procés regulador cap  a MIFID II  i cap a models d’inversió responsable i sostenible”, ha explicat.

Ignacio Perea és llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid i compta amb més de 20 anys d’experiència en la gestió d’actius i anàlisi de riscos. En els darrers tres anys, ha estat el director d’inversions de Tressis, on ha estat especialment actiu en impulsar la inversió sostenible. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en l’àmbit assegurador, sent durant 10 anys director d’Inversions i membre del comitè de direcció a Aegon. També ha estat conseller d’Inverseguros i ha desenvolupat càrrecs en el món de la consultoria i la banca d’inversió. A més, és analista ambiental, social i de bon govern certificat per l’EFFA i membre del programa d’emprenedoria social SID (Social Impact Doers).

  • La incorporació d’Ignacio Perea com a Director d’Inversions de Vall Banc potencia el departament d’Inversions de l’entitat, en el qual el nou directiu podrà aportar la seva dilatada experiència en mercats financers i en gestió d’equips. 
Notícies relacionades