Vall Banc obre les línies de crèdit aprovades pel Govern per cobrir les necessitats de liquiditat de les pimes i autònoms

Finançament covid

 

  • El banc té enllestits els procediments per l’atorgament d’ajudes financeres al teixit empresarial del país en aplicació de la Llei Òmnibus aprovada pel Consell General per pal·liar els efectes econòmics de la crisi de la Covid-19.
     
  • Vall Banc ofereix simplificació i agilitat en la gestió del finançament perquè empresaris i autònoms puguin tirar endavant en aquests moments difícils.

Escaldes-Engordany 25 de març del 2020  -Vall Banc té enllestits els procediments per l’apertura de les línies de finançament dels autònoms i de les petites i mitjanes empreses que tenen necessitat de liquiditat degut als efectes de la situació d’emergència provocada per la Covid-19. La iniciativa respon a l’aplicació d’una de les mesures que determina la recent aprovada Llei Òmnibus presentada pel Govern i aprovada pel Consell General. L’import d’aquestes línies de finançament és de 130 milions d’euros : 60 milions destinats a ajudes per les despeses de funcionament i 70 milions destinats a ajudes per fer front al pagament de quotes de préstecs de les empreses i autònoms.

Així, les empreses i autònoms interessats, que complexin els requisits establerts al Decret aprovat el 24-03-2020  i hagin obtingut l’aprovació per part de la Comissió Tècnica creada pel Govern a tal efecte, podran contactar amb l’entitat designada a la resolució administrativa, per informar-se del procediment a seguir per la formalització del finançament prèviament aprovat.

Recordem que en aplicació de les mesures excepcionals establertes en la situació actual d’emergència, Vall Banc continua oferint els seus serveis preferentment de manera telemàtica i també a través de l’oficina del C/Unió , seguint les recomanacions i mesures de confinament que des de les autoritats s’ha demanat per lluitar contra la crisi sanitària provocada pel coronavirus COVID-19. D’aquesta manera, l’activitat diària es manté i es posen tots el mitjans per garantir la qualitat del servei.

Des del banc es prenen aquestes mesures amb l’objectiu de protegir l’equip, així com els clients, proveïdors i partners, i aconseguir frenar entre tots l’expansió del virus. Per aquest motiu, s’ha decidit també posposar totes aquelles activitats públiques i les reunions presencials mentre es mantingui la situació d’emergència actual.