Vall Banc participa en la compra del material informàtic necessari per als StopLabs

Stop labs Vall Banc Andorra

Vall Banc ha fet una aportació de 5.000 euros per a la compra de material informàtic necessari per als StopLabs que formen part de la logística que a partir de dilluns permetrà fer el doble test d’anticossos a tota la població del Principat. Aquesta donació tindrà una doble finalitat social, ja que un cop s’hagi acabat tota l’operativa dels tests, aquest material informàtic serà lliurat a una institució benèfica.

L’entitat participa en aquest estudi serològic que s’ha convertit en un  projecte pioner referent en l’àmbit internacional i que permetrà quantificar l’abast global de la infecció al país i avaluar la situació present i la possible evolució de la pandèmia. Amb tota la informació que facilitin els tests, les autoritats podran adoptar les mesures adequades a les necessitats de cada moment, tant en l’àmbit sanitari com també en el de la reactivació econòmica.

Vall Banc continua donant suport al Govern d’Andorra en la lluita contra la Covid-19. Així en un primer  moment es va fer una donació de 30.000 euros al fons solidari per costejar la compra de material sanitari i l’acompanyament als col·lectius més vulnerables. També participa, com la resta d’entitats, en la concessió dels crèdits tous i ara com a intermediari per facilitar la subscripció de deute públic a curt termini, per fer front a les despeses generades degut a les mesures econòmiques adoptades per pal·liar els efectes del coronavirus.

El compromís de l’entitat és estar al costat de la societat i com actor social i econòmic se suma a la lluita per fer front a la pandèmia i tots els efectes que està tenint al Principat.

Vall Banc dona el condol a totes les persones que han perdut un familiar o amic en aquesta epidèmia i animem a tots els malalts perquè superin quan abans millor aquest virus.

Notícies relacionades