Vall Banc patrocina el 37è Open Internacional d’Escacs d’Andorra

foto

Vall Banc ha presentat aquest dimarts, el 37è Open Internacional d'Escacs d'Andorra amb la Federació d'Escacs Valls d'Andorra (FEVA) que es durà a terme el pròxim 27 de juliol fins al 4 d'agost a l'Hotel Panorama. En aquesta presentació, s'ha pogut gaudir d'una partida d'exhibició a la cega entre dos representants d'ambdues entitats.

Aquesta edició compta amb la inscripció de 150 participants vinguts de 24 països diferents i amb la participació de campions internacionals. Aquest torneig s'afegeix a patrocinis com l'MIT i el Futbol Club Santa Coloma per seguir amb la línia estratègica de promoció de l'esport andorrà com a via de foment de valors positius i pedagògics.

Més enllà del torneig, Vall Banc potencia el projecte dels escacs a les escoles en el que es fomenta l'aprenentatge d'aquest esport. En aquest projecte, les escoles i la federació han implantat com una assignatura, la disciplina dels escacs. Això permet al sistema educatiu andorrà obtenir un rendiment estratègic elevat, gràcies a l'aprenentatge d'aquests valors.

Notícies relacionades