Vall Banc patrocina el biker Arnau Graslaub Miró per la temporada 2021

Arnau Graslaub BTT Vall Banc
  • L’entitat dóna suport a Graslaub en un any on l’objectiu marcat és ser en el top 15 d’alguna Copa del Món.

 

  • El biker que ha estat campió d’Espanya i Catalunya de descens en BTT en la categoria cadet el passat octubre, valora el fet de ser “talent Vall Banc” per poder complir les fites en la seva carrera esportiva

 

Escaldes-Engordany- 6 de maig de 2021. - El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín ha presentat aquesta tarda el patrocini del biker Arnau Graslaub Miró per la temporada 2021.

En una roda de premsa convocada via on line, Martín ha destacat que des de Vall Banc “estem molt contents de donar suport a la trajectòria esportiva de l’Arnau i d’ajudar-lo a assolir els objectius marcats per aquest any on vol quedar top15 a la Copa del Món”.

Arnau Graslaub Miró, per la seva banda, ha agraït el suport de Vall Banc i ha remarcat que "aquest patrocini és imprescindible per mi, perquè sense ell no podria ni fer el 10% del que tinc previst fer i sense cap mena de dubte marcarà com serà el meu futur”.  

El biker andorrà, amb només 16 anys es va proclamar campió d’Espanya i Catalunya en descens en BTT, el passat mes d’octubre, marcant unes fites sense precedents a Andorra. Els objectius per aquest any són més amplis: “vull obtenir classificació en totes les copes del món que pugui, però també tinc en compte que per factors que no estan a les meves mans potser no em pugui classificar. Si no passa res, vull arribar a alguna final de  copa del món i fer un top 15”, ha explicat.

El patrocini d’ Arnau Graslaub Miró entra en la línia de patrocinis de Vall Banc que ha encetat el 2021 on la joventut i el talent tenen protagonisme. Uns patrocinis que es recullen a les xarxes amb el hashtag #TalentsVallBanc i on les cares visibles són la tenista Vicky Jiménez, el pilot Àlex Español, la piragüista Mònica Dòria i ara el biker Arnau Graslaub. Tot i això, Vall Banc manté, com ja s'ha fet públic, el suport a l’esport base amb l’escola de Rugbi i altres patrocinis esportius com la secció snowboard de la FAE.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades