Vall Banc patrocina la tenista Vicky Jiménez pels pròxims tres anys

Vicky Jiménez Vall Banc

 

  • L’entitat es converteix en el Banc Oficial de la tenista.
  • Vall Banc aposta per donar suport a la que és considerada mundialment com la jugadora amb més projecció internacional, del moment.

Escaldes-Engordany- 21 de desembre de 2020. El director general de Vall Banc, José Luis Dorado, el director general de Negoci Vall Banc, Sergi Martín i els representants legals de la tenista andorrana Vicky Jiménez Kasintseva, els seus pares Joan Jiménez Guerra i Yulia Kasintseva Viktorovna, han signat aquest matí un acord de patrocini per als anys 2021, 2022 i 2023.

Per l’entitat financera aquest serà el principal patrocini esportiu dels pròxims tres anys. El director general de Negoci ha destacat que "des de Vall Banc estem orgullosos de donar suport a la que és considerada mundialment com la jugadora amb més projecció internacional". En aquest sentit, Martín ha remarcat que Vicky Jiménez, representa els valors que volem impulsar com a entitat, "perquè la Vicky és jove, és talent i és dona", ha dit.

Vicky Jiménez, per la seva banda, ha agraït el suport de Vall Banc i ha remarcat que "valoro molt aquest patrocini que ben segur reforçarà el meu projecte esportiu per als anys vinents". Entre els objectius marcats, la tenista ha destacat "després d'un 2020 ple d'èxits espero seguir creixent combinant els millors torneigs del circuit ITF Junior i el circuit professional. Em fa especialment il·lusió començar el 2021 disputant la Fase Prèvia de l'Australian Open, gràcies a la invitació de l'organització per haver guanyat la prova Junior en aquest 2020".

Vall Banc comença una nova línia de patrocinis de cara al 2021 on la joventut i el talent tindran protagonisme. Tot i això, mantindrà com ja s'ha fet públic altres patrocinis que continuen impulsant aquests valors com és el de l'escola de Rugbi, per exemple.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades