Vall Banc renova el patrocini amb la FAE per apostar pel SBX i el Freestyle

Renovació patrocini i presentació pretemporada

Avui s’ha presentat a la seu de Vall Banc la renovació de patrocini entre la nostra entitat i la Federació Andorrana d’Esquí, per la qual Vall Banc aposta un any més per les seccions de snowboard i freestyle, que aquesta temporada afegeix un intens treball de base per aconseguir tornar a l’elit en el futur.

L’acte s’ha celebrat a la seu de Vall Banc, amb la presència de la rider Maeva Estevez, els tècnics de freestyle Josep Gil i Quim Jordan, així com els joves valors de snowboard freestyle, Èlia Pasquet, Nerea Fernández, Limay Tagliaferro i Nahuel Tagliaferro, i Sergi Martín, director de Negoci de Vall Banc, i Carles Visa, gerent de la FAE.

Martín ha explicat que Vall Banc vol seguir donant suport als corredors de la FAE "perquè continuen creixent i pujant posicions en les seves modalitats, portant ben alt el nom d’Andorra en competicions d’àmbit internacional”. Aquesta continuïtat del patrocini forma part, ha dit, “de la nostra responsabilitat social, que d’entre altres coses, vol donar suport a les entitats del país tant de caire social, formatiu com, en aquest cas, esportiu”. “Des de Vall Banc estem orgullosos de continuar promocionant l’esport andorrà com a via de foment de valors positius com l’esforç, la superació i la disciplina. Uns valors que hem vist en grans esportistes com la Maeva Estevez. Per tot això, donem suport a joves talents del país i també a entitats esportives dedicades a la formació, com l’escola de rugbi andorrà. I en aquest context encaixa molt bé la FAE”.

Així mateix, el gerent de la FAE, Carles Visa, ha agraït “la renovació d’aquest patrocini” i ha destacat que Vall Banc “esdevé el patrocinador principal de snowboard i freestyle de la FAE”. Segons ha manifestat Visa, Maeva Estevez continuarà amb el treball iniciat i també s’inclouen els grups de seguiment: en snowboard estaran Mario Da Cruz i Xavi Matas -aquest pendent de la seva lesió-, i en freestyle, Èlia Pasquet, Nerea Fernández, Limay Tagliaferro i Nahuel Tagliaferro.

Visa ha explicat que Maeva Estevez continuarà en l’equip de França de Copa d’Europa, amb l’objectiu d’entrar en la Copa del Món. La preparació física serà a Andorra, de la mà de Damià Costa, mentre que Mario Da Cruz formarà part de “l’equip de la RFEDI, amb un programa de pretemporada i curses”.

Respecte al freestyle, Visa ha destacat el treball de l’Andorra Freestyle Club, entitat creada l’any passat i que està fent “molt bona feina”. “L’objectiu dels clubs de seguiment és reforçar el treball de base amb els joves i que ens doni fruits en els equips nacionals”.

Maeva Estevez, per la seva part, ha detallat la seva pretemporada: “Aquest estiu hem fet un gran bloc d’entrenament a la neu, a Les 2 Alpes per fer test de material, i treball de base que m’ha anat molt bé. Ara tindrem un gran bloc de físic fins al setembre, per encadenar a partir d’allà molts dies de neu fins a les carreres, al mes de novembre. Les sensacions aquest estiu estan sent molt bones, estic notant la progressió comparat amb altres anys. Amb el Damià estic notant un bon canvi i m’està anant molt bé”.

“Tot i estar entrenant en Copa d’Europa, l’objectiu continua sent la Copa del Món i estem treballant per aconseguir-ho el més aviat possible”. Respecte als Jocs Olímpics, Estevez ha dir que són “el somni de qualsevol esportista”, però que l’objectiu és ser i consolidar-se a la Copa del Món: “Un cop estigui ja fixa a la Copa del Món, amb els resultats necessaris, ja podria pensar en més. Ara mateixa els Jocs no són l’objectiu directe”.

Pel que fa a la secció de freestyle, Josep Gil, entrenador, ha dit: “La creació de l’Andorra Freestyle Club va destinada a l’esport freestyle per poder arribar una altra vegada als equips nacionals i tindre representació del país a competicions internacionals”. En aquest moment tots els seus components són de surf de neu, però “la idea és poder enfocar-ho també al freeski en el futur”. “És la primera vegada que tenim estructura d’snowboard”, ha assegurat. L’actualitat, amb esportistes de surf de neu, aporta bones perspectives de futur: “Ara l’estructura són joves talents, que poden tenir futur i que hem de lluitar per poder aconseguir-ho i poder tenir representació en les competicions internacionals. El principal objectiu és poder competir en les FIS i fer el salt de Copa Europa a Copa del Món. Són joves talents. L’AFC va destinada a fer un treball de base, més professional”.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades