Vall Banc renova el patrocini amb la Federació Andorrana de Rugby per la temporada 2020-2021

Rugby andorra wealth management vall banc
  • Per segon any consecutiu, l’entitat financera dona suport a l’escola base de la FAR on més d’un centenar de nens, d’entre 6 a 12 anys, se’n beneficien d’aquest patrocini fomentant aquest esport tan arrelat al Principat.

 

  • Des de la FAR agraeixen que en una època de crisi com l’actual segueixen tenint el suport de Vall Banc i destaquen que l’aposta per l’escola de rugbi està tenint fruits importants en equips com el cadet.

 

Escaldes-Engordany, 22 d’octubre del 2020. Vall Banc i la Federació Andorrana de Rugby (FAR) han fet públic aquest dijous la renovació de patrocini per reforçar la base i per assegurar els projectes previstos per la temporada 2020-2021.

Per segon any consecutiu l’entitat financera dona suport a l’escola base de la FAR. Es tracta d’un acord del qual se’n beneficien més d’un centenar de joves del nostre país, d’entre 6 i 14 anys, que aposten per formar-se en aquest esport.

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, ha destacat la tradició del rugbi en la societat andorrana i ha remarcat que des de l’entitat s’aposta per “ fomentar entre els joves la pràctica de l’esport, i en aquest cas del rugbi, on els valors com la solidaritat, la disciplina, el treball en equip i el respecte són primordials per ambdues parts, tant per a la federació  com per a nosaltres”, ha dit.

Per la seva banda, David Ferré, president de la FAR, ha destacat que “gràcies al patrocini, tots els nens i nenes de l’escola tenen els equipaments gratuïts i podem organitzar diverses activitats” . El president de la FAR ha remarcat que l’aposta per la base és molt important i que aquest suport a l’escola ja està tenint els seus fruits que es poden visualitzar amb l’èxit que està tenint l’equip cadet.

A més, Ferré ha agraït que en un moment de crisi com l’actual “es renovin aquests suports i sabem que Vall Banc ho fa pel que representa el rugbi a la societat andorrana més que per la part comercial”.