Vall Banc renova el patrocini amb la Federació Andorrana de Rugby per la temporada 2021-2022

Rugby andorra vall banc
  • Per tercer any consecutiu, l’entitat financera dóna suport a l’escola base de la FAR on  uns 200 nens i nenes, d’entre 6 a 14 anys, se’n beneficien d’aquest patrocini fomentat aquest esport tan arrelat al Principat.
     
  • Des de la FAR agraeixen el suport de Vall Banc amb el qual aquest any han pogut subvencionar les quotes dels nens i han destacat que la promoció a les escoles  ha fet incrementar en 40 nens l’alumnat.

Escaldes-Engordany, 21 de setembre del 2021. Vall Banc i la Federació Andorrana de Rugby (FAR) han fet públic aquest dimarts la renovació de patrocini per reforçar la base i per assegurar els projectes previstos per la temporada 2021-2022.

Per tercer any consecutiu l’entitat financera patrocina  l’escola base de la FAR. Es tracta d’un acord del qual se’n beneficien aproximadament 200 joves del nostre país, d’entre 6 i 14 anys, que aposten per formar-se en aquest esport.

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, ha destacat la tradició del rugbi en la societat andorrana i ha remarcat que des de l’entitat es dóna “suport a joves talents, i també a entitats que treballen per fer d’Andorra un país millor, i una d’elles és la FAR, perquè a través d’aquesta escola promou entre els nens i nenes d’entre 6 a 14 anys uns valors, els quals compartim, com són: la solidaritat, la disciplina i el treball en equip”.

Per la seva banda, Jean Marc Flaux, president de la FAR, ha destacat que “gràcies al patrocini, tots els nens i nenes no han hagut de pagar la quota de soci en època de pandèmia” . El president de la FAR ha remarcat que gràcies a la promoció feta a totes les escoles de país i al repartiment d’una pilota per cada centre, l’escola ha crescut en uns 40 nens i nenes aquest any.

El director de l’Escola de Rugby, Philippe Berdaguer, ha mostrat el seu orgull per la fidelització  dels alumnes i pel creixement del nombre de nens. “Hem crescut molt malgrat la crisi sanitària, hem triplicat el número d’educadors i tot això és gràcies a la feina feta a les escoles, gràcies als espònsors”. Berdaguer ha destacat la importància de la base i ha remarcat que de l’equip femení, més del 60% de les noies surten de l’Escola.

Categories
Recent posts
Notícies relacionades