Vall Banc

Accionista institucional

Som un banc jove, dinàmic, competitiu i l'únic banc andorrà amb un únic accionista internacional especialista en el sector financer. Fundat el 2015, Vall Banc va ser adquirit per J.C. Flowers & Co. el 2016. J.C. Flowers és una empresa americana, líder en inversió privada a escala global en la indústria dels serveis financers. Fundada el 1988, l’empresa ha invertit gairebé 16.000 milions de dòlars de capital, incloent-hi la inversió conjunta en 58 companyies de 18 països. 

Valors i principis

A Vall Banc creiem que l’honestedat i la integritat són valors inherents a la gestió patrimonial. El nostre propòsit és construir relacions de confiança i de llarg termini amb els clients, amb la sinceritat per davant i una comunicació clara i transparent per ajudar-los a prendre les millors decisions, aportant el nostre criteri professional.

Ens comprometem amb els nostres clients més enllà de la nostra activitat perquè estan posant a les nostres mans la gestió del seu patrimoni, del seu futur. Sentim passió per la nostra feina i això es tradueix en passió pels nostres clients, buscant en tot moment donar un servei personalitzat que superi cada dia les seves expectatives i la seva experiència amb la nostra entitat. Allà on sigui, a l’hora que sigui, Vall Banc és el seu partner de confiança.

El fet de tenir un accionista internacional especialista en el sector financer ens situa en una posició avantatjosa davant els mercats internacionals gràcies a la seva consolidada trajectòria a escala global. 

L’assessorament professional i altament especialitzat que proporcionem als nostres clients abraça la més amplia gamma de productes i serveis, tant propis com externs.

Entenem la innovació com a palanca de canvi en el model de gestió, en el de negoci, i en les relacions personals i, la tecnologia, com a eina per crear nous productes i serveis que  millorin l’experiència d’usuari i la relació del client amb el banc.

Som innovadors en el model d’atenció al client, però sense oblidar el tracte personal que ens caracteritza.

Invertim per aportar les millors solucions als nostres clients. Invertir de forma sostenible, conscient i amb propòsit és la via que escollim per obtenir els millors retorns financers alhora que generem un alt impacte social i mediambiental.

Una entitat que aposta per un futur sostenible té l’obligació d’anar més enllà de la seva pròpia activitat i contribuir en el progrés i benestar de la societat. Aquest és l’objectiu de la nostra responsabilitat social.

Consell d’administració

A Vall Banc, comptem amb un Consell d’Administració internacional que aporta l’experiència dels següents membres:

Richard Carrión

President

Christian Merle

Conseller independent

David Betbesé Aleix

Conseller independent

José Ignacio González Freixa

Conseller Independent

Ilinca Rosetti

Consellera

José Luis Dorado Ocaña

Conseller executiu

Equip directiu

José Luis Dorado Ocaña

Director General

Sergi Martín Amorós

Director General de Negoci

Edmon Pallerola Gené

Sotsdirector General d’Operacions

Andrés Roldán Cubas

Director de Compliment Normatiu

Óscar Ibáñez Velasco

Director de Finances

Ignacio Perea Fernández-Pacheco

Director d’Inversions

Equip directiu de Vall Banc Fons

Arnau Via

Director General de Gestió

Eduard Ballesta

Director General de Control

Equip directiu de Vall Banc Assegurances

Paloma Rousseau Rodríguez

Directora General

Socis internacionals

Una de les fortaleses de la nostra entitat és la nostra xarxa d'aliances locals i internacionals, que ens permet posar a la seva disposició el coneixement dels millors professionals i les millors solucions d'inversió.

BlackRock Inc.

BlackRock és líder global en gestió d'inversions, gestió del risc i serveis d'assessorament per a clients institucionals. A Vall Banc utilitzem l’eina d’última generació d’anàlisi del risc i construcció de carteres Aladdin amb la que dissenyem carteres eficients que s’adapten a la tolerància al risc i als objectius d’inversió dels nostres clients per tal d’obtenir millor resultats, tot optimitzant el binomi risc-retorn

Kersio Capital

Kersio Capital és conegut per la seva experiència i l’alt rendiment de les carteres que gestiona. El fons de renda variable Vall Banc Fons Kersio FI ens permet posar a la seva disposició una opció més d'inversió d'alta qualitat diversificada i rendible.

Makena Capital Management

Makena Capital Management és una gestora global especialitzada a oferir solucions tipus endowment a inversors a escala mundial. Posem al seu abast el model d’inversió de les principals fundacions, universitats i institucions americanes. Un model amb més de 150 anys d’història, d’èxit reconegut, pensat per generar beneficis sostenibles multigeneracionals amb el pagament periòdic de rendes i que Vallbanc ofereix en exclusiva.

Microwd

Microwd és una fintech social espanyola que pretén accelerar el desenvolupament de comunitats, donant suport econòmic a dones emprenedores de la base de la piràmide, arreu del món. El seu objectiu és connectar aquestes dones amb inversors d’impacte. Gràcies a aquest acord podem oferir, de forma exclusiva, als nostres clients un fons d’impacte que compleix amb 8 dels 17 objectius de desenvolupament sostenible fixats per les Nacions Unides i amb una bona perspectiva de rendibilitat.

Més que un banc

Com a membres d'una comunitat, a Vall Banc estem compromesos amb el que motiva les persones fora de l'àmbit bancari. Per això donem suport a molts projectes que tenen com a objectiu millorar la nostra societat. Si també podem inspirar els nostres clients d'alguna manera amb el nostre compromís amb els àmbits de la salut, l'esport, l'educació i els negocis, estarem més que satisfets.

Vall Banc, SA

12 mesos de lluita contra el càncer

Entre les accions amb més implicació de Vall Banc, destaquem el desenvolupament d'activitats per donar notorietat a la lluita contra el càncer i, en particular, a la nostra col·laboració amb l'Associació Andorrana contra el Càncer.

Esport

Amb la promoció de l'esport transmetem els valors de l'esforç, la constància i la superació. Patrocinem joves talents andorrans amb gran projecció internacional. Donem suport als equips nacionals de boardercross i freestyle de la FAE. A més, potenciem l'esport base, com ara l'escola de rugbi perquè creiem que aquests valors ajuden a fer créixer les persones.

#TalentsVallBanc

Educació

Promovem activitats educatives per donar suport als estudiants amb projectes com el MISTI, una iniciativa del Govern d'Andorra i l'Institut de Tecnologia de Massachusetts que ofereix formació científica i tecnològica als estudiants andorrans.