Vall Banc

Una empresa de la cartera de J.C. Flowers Funds

Vall Banc va ser fundada com a entitat el 2015 i el 2016 fou adquirida per J.C. Flowers & Co. A més dels nostres principis, també compartim els del nostre propietari, per això ens podem fer nostra la famosa frase de Patrick Geddes "Pensa globalment, actua localment".

JCF és una firma d'inversió privada líder dedicada a invertir globalment en la indústria dels serveis financers. Des que es va fundar el 1988, la firma ha invertit gairebé 15 mil milions de dòlars de capital, inclosa la coinversió en 51 companyies de 17 països. Les activitats de JCF cobreixen una àmplia gamma de negocis i sectors industrials, inclosos la banca, les assegurances i reassegurances, els valors, els serveis, la gestió d'actius i les finances especialitzades. Amb aproximadament 7 mil milions de dòlars d'actius sota administració, JCF té oficines a Nova York i a Londres.

Valors i principis

Mitjançant els nostres codis ètic i de conducta, a Vall Banc som fidels al ferm compromís tant amb els clients com amb els socis comercials, d’actuar sempre de manera responsable i fiable, alineats amb els més elevats estàndards de transparència, integritat i bon govern.   

Creiem fermament que és tan important la manera en què s’aconsegueix l’èxit com l'èxit en si mateix. Per això la integritat absoluta en tot allò que fem és una part essencial del nostre codi ètic.

Complim estrictament amb la legislació aplicable, així com amb les regulacions aplicables a les nostres activitats. Aquesta voluntat té l’objectiu d’evitar riscos que podrien perjudicar la nostra reputació, i apliquem aquesta premissa d’actuació a totes les línies de servei de Vall Banc.

Estem compromesos amb el més alt nivell de professionalitat, precisió, diligència i transparència per als nostres clients, socis comercials i propietaris. Protegir els seus actius és la nostra principal prioritat.

Consell d’administració

A Vall Banc, comptem amb un Consell d’Administració internacional que aporta l’experiència dels següents membres:

Richard Carrión

President

Michael Christner

Conseller delegat

Juan Gortazar Sánchez-Torres

Conseller independent del Consell d’Administració

Christian Merle

Conseller independent del Consell d’Administració

David Betbesé Aleix

Conseller independent i secretari del Consell d’Administració

Equip directiu

Michael Christner

Conseller delegat

Gerard Albà

Director general -Director de negoci

Mike Saur

Subdirector general - Director d'operacions

Eric Andersson

Subdirector general -Director d'estratègia de fintech

Equip directiu de Vall Banc Fons

Arnau Via

Director General de Gestió

Eduard Ballesta

Director General de Control

Col·laboradors internacionals

Una de les fortaleses de la nostra entitat recau en la xarxa d’aliances locals i internacionals que ens permeten posar a la seva disposició tot el coneixement dels millors professionals i les millors solucions d’inversió.

BlackRock Inc.

BlackRock és el líder mundial en gestió d'inversions, gestió de risc i serveis d'assessorament per a clients institucionals. Utilitzant l'assignació d'actius de BlackRock, Vall Banc ofereix als seus clients noves carteres d'inversió i eines integrals d'administració d'actius, serveis i productes a través de la més avançada plataforma de gestió de riscos.

Kersio Capital

Kersio Capital és conegut per la seva experiència, alt rendiment i estabilitat. El fons d'inversió de Vall Banc Kersio ens permet posar al seu abast una opció més d’inversió diversificada i rendible d'alta qualitat.

Compromís social

Com membres de la comunitat andorrana, estem compromesos a fer la tasca que tothom espera de nosaltres. Per aquest motiu donem suport a diverses activitats de responsabilitat social corporativa. A continuació en trobarà un resum:

Vall Banc, SAU

12 mesos de lluita contra el càncer

Entre les accions amb més implicació de Vall Banc, destaquem el desenvolupament d'activitats per donar notorietat a la lluita contra el càncer i, en particular, a la nostra col·laboració amb l'Associació Andorrana contra el Càncer.

Esports

L'esport, com a element que contribueix al coneixement del nostre país, és un dels pilars de l'entitat. Per potenciar la transmissió de valors i del nostre caràcter esportiu donem suport a esdeveniments com el World Paddel Tour amb el Vall Banc Open Andorra, o el Futbol Club Santa Coloma.

Educació i economia

Promovem activitats educatives per donar suport als estudiants amb projectes com el MISTI, una iniciativa del Govern d'Andorra i l'Institut de Tecnologia de Massachusetts que ofereix formació científica i tecnològica als estudiants andorrans.