Vall Banc

Accionista institucional

Vall Banc es va fundar el 2015 i J. C. Flowers & Co. el va adquirir el 2016. Compartim els principis del nostre propietari i els hem afegit als nostres. J. C. Flowers és una empresa líder d'inversió privada que es dedica a invertir globalment en la indústria de serveis financers. Fundada el 1988, l'empresa ha invertit gairebé 15.000 milions de dòlars de capital incloent la inversió conjunta en 51 companyies de 17 països.

Valors i principis

Al nostre codi ètic i de conducta, prometem als nostres clients i socis comercials que sempre actuarem de manera responsable i fiable, segons els seus millors interessos.

Creiem fermament que la manera en què aconseguim l'èxit és tan important com l'èxit en si. En aquest sentit, la integritat absoluta en tot el que fem és una part fonamental del nostre codi ètic. Mitjançant el nostre codi ètic i de conducta, a Vall Banc estem compromesos a actuar amb lleialtat, responsabilitat i fiabilitat amb els clients i socis comercials, d'acord amb els estàndards més elevats de transparència, integritat i bona governança.

Complim estrictament amb la legislació vigent així com amb els reglaments aplicables a les nostres activitats, evitant riscos que poden danyar la nostra reputació. Apliquem aquesta màxima a tots els serveis de Vall Banc.

Estem compromesos amb els nivells més alts de professionalitat, precisió, diligència i transparencia cap als nostres clients, socis comercials i propietaris. Protegir els seus actius és la nostra prioritat.

Consell d’administració

A Vall Banc, comptem amb un Consell d’Administració internacional que aporta l’experiència dels següents membres:

Richard Carrión

President

Christian Merle

Conseller independent

David Betbesé Aleix

Conseller independent

José Ignacio González Freixa

Conseller Independent

Ilinca Rosetti

Consellera

José Luis Dorado Ocaña

Conseller executiu

Equip directiu

José Luis Dorado Ocaña

Director General

Sergi Martín Amorós

Director General de Negoci

Edmon Pallerola Gené

Sotsdirector General d’Operacions

Andrés Roldán Cubas

Director de Compliment Normatiu

Óscar Ibáñez Velasco

Director de Finances

Ignacio Perea Fernández-Pacheco

Director d’Inversions

Paloma Rousseau Rodríguez

Directora General de VB Assegurances

Equip directiu de Vall Banc Fons

Arnau Via

Director General de Gestió

Eduard Ballesta

Director General de Control

Socis internacionals

Una de les fortaleses de la nostra entitat és la nostra xarxa d'aliances locals i internacionals, que ens permet posar a la seva disposició el coneixement dels millors professionals i les millors solucions d'inversió.

BlackRock Inc.

BlackRock és líder global en gestió d'inversions, gestió del risc i serveis d'assessorament per a clients institucionals. Mitjançant la utilització de la distribució d'actius de BlackRock, oferim als nostres clients noves carteres d’inversions creades per Vall Banc, i proporcionem eines integrals de gestió d’actius, serveis i productes.

Kersio Capital

Kersio Capital és conegut per la seva experiència, alt rendiment i estabilitat. El fons de renda variable Vall Banc Kersio ens permet posar a la seva disposició una opció més d'inversió d'alta qualitat diversificada i rendible.

Més que un banc

Com a membres d'una comunitat, a Vall Banc estem compromesos amb el que motiva les persones fora de l'àmbit bancari. Per això donem suport a molts projectes que tenen com a objectiu millorar la nostra societat. Si també podem inspirar els nostres clients d'alguna manera amb el nostre compromís amb els àmbits de la salut, l'esport, l'educació i els negocis, estarem més que satisfets.

Vall Banc, SA

12 mesos de lluita contra el càncer

Entre les accions amb més implicació de Vall Banc, destaquem el desenvolupament d'activitats per donar notorietat a la lluita contra el càncer i, en particular, a la nostra col·laboració amb l'Associació Andorrana contra el Càncer.

Esport

L'esport, com a element que contribueix al coneixement del nostre país, és un dels pilars de l'entitat. Per potenciar la transmissió de valors i del nostre caràcter esportiu donem suport a iniciatives com la Federació Andorrana d'Esquí (snowboard i freestyle), l'escola de formació del rugbi andorrà, entre d'altres.

#TalentsVallBanc

Educació

Promovem activitats educatives per donar suport als estudiants amb projectes com el MISTI, una iniciativa del Govern d'Andorra i l'Institut de Tecnologia de Massachusetts que ofereix formació científica i tecnològica als estudiants andorrans.