*Wealthcome to Andorra

Andorra és un destí molt atractiu per a inversors internacionals gràcies  a la seva estabilitat política i econòmica i al seu avantatjós marc fiscal homologat internacionalment.

 

El Principat combina una alta qualitat de vida, un eficient sistema sanitari i un sistema educatiu plurilingüe, amb un sistema impositiu molt avantatjós (IVA, IRPF i IS dels més baixos d’Europa i un impost de successions i donacions inexistent). Tot això fa d’Andorra una destinació molt atractiva per establir-s’hi. 

 

Des de Vall Banc posem a la seva disposició un servei d'acompanyament relacionat amb la tramitació d’obertures de societats i d’obtenció de residències sense activitat lucrativa al Principat d'Andorra. En aquest sentit, l'ajudarem a analitzar quina és la tipologia de residència que millor s'adapta a la seva realitat així com als seus projectes i inquietuds, en funció de la seva situació econòmica i financera.

 

Un cop realitzada aquesta anàlisi, mitjançant la nostra xarxa de col·laboradors externs, l'acompanyarem en tots els processos i tràmits necessaris.

 

*Wealthcome to Andorra  

 

 

Enllaços d’interès:

Immigració

Actua

Govern d'Andorra tràmits

Tributs

CASS

Vull més informació

Sex
Termes i condicions