Un equip
al teu servei

Ens movem per a tu

El nostre objectiu és proporcionar serveis altament personalitzats, basats en principis ferms, seguint els més alts estàndards internacionals. Gràcies a la col·laboració amb grans empreses especialitzades i a la implementació de noves tecnologies podem competir internacionalment. Tot al teu servei. Treballem per establir llaços de confiança ferms, que serveixin de base per a mantenir qualsevol relació personal i de negoci. Sempre podràs confiar en nosaltres com a soci i assessor.

Com treballem

Analitzem. Millorem. Invertim en l’excel·lència.

Una bona conversa s’ha d’iniciar escoltant-te, ja que la nostra funció és donar resposta a les teves necessitats i expectatives, als teus objectius i, si és a les nostres mans, als teus somnis. D’aquesta manera, sempre tindrem en compte tots els aspectes de la situació financera personal i professional.

El millor servei passa per no conformar-se i anar sempre un pas més enllà. Així, col·laborem amb els líders mundials en diverses àrees per oferir-te els millors serveis i grans oportunitats, respectant els estàndards internacionals i amb una visió innovadora en la gestió d'actius. El nostre esperit de progrés diari ens fa posar a prova tots els nostres assoliments, i ens esforcem per superar-nos diàriament.

Invertim per poder oferir-te els millors serveis, productes i eines. La formació constant dels nostres equips i les tecnologies més avançades tenen un paper fonamental per a nosaltres. Per proporcionar-te l'accés als nostres serveis les 24 hores del dia 365 dies l’any amb les màximes garanties de satisfacció.

Una companyia de J.C. Flowers

Som una entitat fundada el 2015 i adquirida per J. C. Flowers el 2016. Compartim valors i elements que caracteritzen el nostre propietari, i hi afegim el nostre toc personal. Gràcies a aquesta combinació, podem fer realitat la frase de Patrick Geddes, pensa globalment, actua localment.

Descobreix alguns ítems essencials de J.C. Flowers:

Experiència especialitzada

L'enfocament de la indústria ofereix a JCF un avantatge competitiu en la compra, reposicionament i transformació d'actius.

Inversió global

Enfocament oportunista per invertir en tota la indústria a nivell mundial. Possibilitat de transformar el que veiem com les inversions més atractives en els mercats més interessants.

Dirigit per
J. Christopher Flowers

Exdirector del Grup d'Institucions Financeres Goldman Sachs. Experiència en la indústria de més de 36 anys. Amb el suport d'un equip sènior.

Consell d’Administració

A Vall Banc, comptem amb un Consell d’Administració internacional que aporta l’experiència dels següents membres:

Richard Carrión

President

Michael Christner

Conseller Delegat

Juan Gortazar Sánchez-Torres

Conseller independent del Consell d’Administració

Christian Merle

Conseller independent del Consell d’Administració

David Betbesé Aleix

Conseller independent i secretari del Consell d’Administració

Consell Executiu

Tenim el plaer de comptar amb el lideratge executiu dels següents directius:

Equip de direcció executiva

Michael Christner

Conseller Delegat

Mike Sauer

Subdirector general - Director d'operacions

Gerard Albà

Director General de Negoci

Arnau Via

Director d'Inversions

Eric Andersson

Director d'Estratègia de Fintech

Eduard Ballesta

Director d'Inversions

Equip Executiu

Gerard Albà

Director General de Negoci

Arnau Via

Director d'Inversions

Purificación Garcia

Directora d'Auditoria

David Minguillon

Director de Compliment Normatiu

Eric Andersson

Director d'Estratègia Fintech

Eduard Ballesta

Director d'Inversions