Beneficia’t dels nostres
serveis exclusius

Planificació de la gestió del patrimoni

Estratègia, visió global i tracte personalitzat. Aquestes són tres de les bases sobre les quals construïm el servei diferenciat. Som un aliat fiable i responsable per a particulars i empreses familiars. Gràcies a les habilitats i els coneixements internacionals dels nostres especialistes en gestió de patrimonis, podem desenvolupar solucions a mida que compleixin plenament amb totes les teves necessitats i objectius.

T'oferim la tranquil·litat de saber que la teva cartera d’inversió està optimitzada utilitzant les eines i els coneixements de les més grans empreses de gestió mundials. Fixa els objectius i farem que la cartera rendeixi al màxim tenint en compte el teu perfil d’inversió i les teves necessitats; com si es tractés d’un guant fet a mida.

Preserva els teus béns i evita riscos innecessaris. Amb la nostra àmplia gamma de solucions podràs protegir els fruits dels teus esforços, gràcies a una visió global de les teves necessitats. El nostre servei ofereix tant la planificació com la inversió personal i del teu negoci i un servei exclusiu de préstec.

Transformar estalvis en inversions que es puguin convertir en ingressos durant la jubilació. Aquest és l’objectiu que volem assolir amb tu. T'ajudem a planificar el futur amb estratègies i carteres d'inversió innovadores que et duran amb pas ferm i segur cap a la jubilació.
 

Estigues preparat pels canvis bruscos de la vida. T'ajudem a planificar la transmissió del patrimoni i a organitzar la teva gestió en casos de canvis en la teva estructura familiar, en moments de separacions, nouvinguts o reestructuracions de negocis. Gràcies a la nostra experiència en moments de canvi i transformació, et podem ajudar a estar preparat per a qualsevol escenari.

Com treballem?

Fent un pas endavant per ajudar-te.

Repensant les teves estratègies d’inversió

Estratègies d’inversió

Els millors col·laboradors internacionals i les seves eines d’anàlisi a les mans d’un equip especialitzat sobretot en les teves necessitats. Aquesta és la fórmula per proposar-te noves i innovadores estratègies d’inversió que ens permetin certificar que tens la cartera adequada per als teus objectius amb un control de riscos global i un retorn optimitzat.

Els nostres models de cartera d’inversió

T'oferim carteres d’inversió noves i innovadores creades utilitzant l’assignació d’actius de BlackRock®.

Gestió del risc

Una bona inversió passa per tenir informació i seguiment del retorn i també del risc en tots els seus vessants. És per això que el nostre servei de gestió compta amb els socis més potents i les seves eines de control i seguiment del risc. Amb una visió polièdrica de les teves inversions i una profunda comprensió de les exposicions, podem oferir les millors alternatives d’inversió amb tota la tranquil·litat.

Serveis d'assessorament

Mantenir una actitud proactiva en la gestió de les teves inversions pot ser un camí complicat. És per això que posem al teu abast el nostre servei especialitzat per acompanyar-te en la presa de decisions. Comptem amb les dades i els informes de les més grans empreses internacionals de gestió financera, és per això que et podem oferir un servei personalitzat en visió dels mercats i informació especialitzada.

Notícies relacionades