Vall Banc incorpora 13 joves com eventuals d’estiu

Eventuals estiu Vall Banc

Escaldes-Engordany- 1 de juliol de 2021. – Un total de 13 joves universitaris treballaran com a eventuals a Vall Banc fins a setembre. L’estiu és un període de vacances per tots ells,  però a més de descansar volen aprofitar-lo per formar-se i iniciar-se en el món laboral i agafar experiència. Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia formativa del banc de combinar recerca i creació de talent de persones residents a Andorra.  

Els eventuals d’aquest estiu a Vall Banc, són tretze joves universitaris, majors de 18 anys, tres d’ells van començar el juny i la resta van incorporant-se a partir d’avui i fins setembre. L’estada forma part d’un programa que els hi permet durant aquests mesos millorar la formació professional,  iniciar la seva experiència laboral al sector bancari i créixer de manera personal, gràcies a les relacions que hi generen. Alguns d’ells repeteixen l’estada, ja que van ser contractats l’estiu passat. 

Per sisè any consecutiu, des de  Vall Banc s’aposta per oferir aquestes estades d’estiu que impliquen beneficis en ambdós sentits. Als i les joves els hi aporta un creixement professional i a l’entitat li dona una perspectiva nova i fresca.

Els joves s’incorporaran a les àrees de Màrqueting i Comunicació, Negoci,  Back Office Valors, Recepció, Compliance, VB Fons, Gestió de Persones, Auditoria, IT i també a l’Oficina d’Escaldes-Engordany de l’entitat, on aniran adquirint coneixements i experiència.

Categories
Recent posts
Related News