Vicky Jiménez, Mónica Dòria, Sito Español i Arnau Grauslaub són els protagonistes de la campanya publicitària #TalentsVallbanc

Patrocinem Vicky Jiménez

Escaldes-Engordany-9 de juliol de 2021. – Sota el missatge “El nostre patrimoni més gran és el talent”, Vall Banc ha encetat una campanya publicitària on la tenista Vicky Jiménez, la piragüista Mònica Dòria, el pilot Sito Español i el biker Arnau Grauslaub són els protagonistes. Tots quatre han comptat aquesta temporada amb el patrocini del banc.

Vall Banc ha apostat aquest any per promoure el talent jove dels esportistes d’Andorra i a partir d’avui s’inicia una campanya publicitària que a través d’opis, tanques, publicitat a premsa i a ràdio i a les xarxes socials amb el hastag #TalentsVallbanc, posa a tots aquests joves com a referents. Els quatre joves esportistes andorrans, patrocinats per l’entitat, han despuntat durant aquesta temporada en cada disciplina demostrant tots ells que la constància i l’esforç alimenten el talent.

Amb imatges impactants i d’acció de cadascun d’ells tant en premsa, com en opis i cartells,  i missatges radiofònics de tots quatre, la campanya remarca els valors de la superació, la joventut, la il·lusió i el futur. Valors que també formen part de Vall Banc i que l’entitat comparteix amb aquests joves talents de l’esport andorrà.

Podreu veure la campanya publicitària en aquest enllaç

 

Categories
Recent posts
Noticias Relacionadas